23 Temmuz 2010 Cuma

Gözlüksüz 3D keyfini ilk yaşayanlardan biri sen ol



KATILIM KOŞULLARI
www.3dkeyfi.com’a katılmak için yaş sınırı bulunmamaktadır ve Türkiye Cumhuriyeti içinde resmi olarak ikamet edenlere açıktır.
Pure New Media ve Genç Nesil Medya A.Ş çalışanları bu kampanyaya katılamazlar, katılsalar dahi ödül kazanamazlar.
www.3dkeyfi.com’daki formu dolduran ilk 1.000 kişi herkesten önce 3D keyfini ilk kez tatma şansını yakalayacaktır.
Kampanya, 27 Temmuz 2010 tarihinde sona erecek ve katılımcılara e-posta yoluyla bilgi verilecektir.

Talihlilere 29 Temmuz 2010’dan itibaren ödül gönderimi yapılacaktır. Formda tarafımıza iletilen adres, gönderim için baz alınacaktır.
Hediye kazananların www.3dkeyfi.com’da yer alan formu doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmaları, katılım şartlarını onaylamaları ve formu göndermeleri gerekmektedir . Yanlış ve eksik bilgi veren katılımcılar ödül alamayacaktır. Katılımcılar sadece bir kere 3D kazanma şansını yakalayacaktır.
Bu sitede yer alan her türlü tasarım, marka, logo, ses, görüntü ve yazı içeren bilgi ve belgeler üzerindeki fikri mülkiyet hakları ile telif hakları Pure New Media’ya aittir. Sitemizde yer alan içeriğin tamamı veya herhangi bir kısmı yalnızca sahipleri tarafından veya sahiplerinin yazılı izni ile kullanılabilir.
Pure New Media, kişisel bilgileri aşağıdaki amaçlarla sınırlı olmak üzere kullanacaktır: basılı yayınlar/yazışmalar göndermek, elektronik posta ile basın bültenleri veya bildirimler göndermek ve satın aldığınız malları ve/veya ödüllerinizi teslim etmek. Kişisel bilgilere, Pure New Media’nın yetkili personeli ve kişisel bilgileri gizli tutmayı kabul etmiş olan üçüncü kişi temsilcilerimiz erişebilirler.
Katılımcılar, yukarıda yazılı olan tüm şartları kabul ettiklerini beyan ederler.

Katılım için tık tık :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder