14 Temmuz 2010 Çarşamba

Fulser kozmetikten hediye...


İsterseniz hediyelerimizi bir inceleyelim arkadaşlar;


1- Tresan ısırgan oto şampuanı 500 ml (kuru saçlar için)

Normal ve kuru saçlar için önerilen bu bakım şampuanı,Panthenol ve Isırgan otu ekstresi ihtiva eder.Isırgan otu ekstresi,kafa derisinde kan dolaşımının uyarılıp,saç köklerinin beslenmesine ve güçlenmesine yardımcı olur.

Saçlar köklerinden beslenir. Sağlıklı ve bakımlı saç dökülmez. Özellikle yıpranmış saçlarda doğal bakım uygular ve saçlara hacim kazandırır. Uzun saçların daha kolay taranıp daha kolay açılabilmesi için Tresan Besleyici Saç Bakım kremi kullanınız.

Kullanımı: Islak saça masaj yaparak uygulayınız,bol su ile durulayınız.

2-Tresan Besleyici Saç Kremi 300 ml (her tip saç için)

İçeriğindeki: Kedi otu, Papatya, Civan perçemi, Çam Ökse otu, Şerbetçi otu, Oğul otu, Rezene gibi bitkisel ekstrelerle saçlara bakım uygular. Saçların daha sağlıklı,canlı olmasını sağlar.

Saçların daha kolay açılması ve taranmasına yardımcı olur.

Kullanımı: Şampuanla yıkadıktan sonra,saçların orta kısmından uçlara doğru uygulanır.

Saç diplerine uygulanmamalıdır. Sonra saçlar bol su ile durulanır.

3- Krauterhof Kırmızı Üzüm Yaprağı Extreli Bacak Masaj Kremi 250 ml

KRAUTERHOF Kırmızı Üzüm yaprağı bacak masaj kremi ; yorgun bölgelere uygulanan masaj ile, kırmızı şaraplık üzüm yaprağı ve yaban kestanesi özü gibi çok etkili, doğal ve çok eski zamanlardan beri bilinen etken maddeleri sayesinde, yorgun bacak ve ayaklarınızı tekrar canlandıran yüksek kaliteli bir bacak ve ayak kremidir. Yaban kestanesi ve kırmızı üzüm yaprağı, yorgun bacakların bakımını ve sağlıklı ve iyi bir şekilde kan dolaşımını yapan damarların korunmasını sağlamakta kendini kanıtlamış belli doğal maddeler içermektedir.

Özellikle iş hayatında, uzun süre oturması veya tezgahtarlar gibi uzun süre ayakta kalması gerekenler veya uzun süreli araba kullananlar gibi vücudunu tek taraflı yoranlar, bacak damarlarına normal ölçünün üzerinde yüklenmektedirler.

Bu değerli, kan dolaşımını hızlandıran Kraeuterhof yaban kestanesi-kırmzı üzüm yaprağı kremi ile yapılan nokta masajı sayesinde yorgun ve ağırlaşmış bacak ve şişmiş ayaklara rahatlatıcı bir etki sağlayabilirsiniz

Kullanımı:İlgili vücut bölgesine sürünüz ve dairesel hareketler ile masaj yapınız.
KAMPANYAMIZ
Kampanyamız dahilinde toplamda iki kişiye hediye paketi verilcektir.Paketlerin içeriği yukarıda yazı ve fotoğraflarla belirtilmiştir.
Kampanya Katılım Koşulları ;
* Sitemizi inceleyelim http://www.tresan.com
* Kampanyamızı blog,facebook vs. veya herhangi bir paylaşım platformunda duyuralım (duıyuru linkimizi bu konuya bırakacağımız yorumumuza ekleyelim)
Gördüğünüz gibi şarlarımız çok basit arkadaşlar.Hediye paketlerimizin kargo ücretini değerli firmamız karşılayacaktır.Kampanyamız 10 gün sürecek ve 24 temmuzda sona erecektir.
Tresan ve Değerli Çalışanlar'ına sonsuz teşekkürler olsun.. Katılan herkese bol şanslar...
DidemHan...

Katılmak için:Tık Tık :)

http://enguzeliburada.blogspot.com/2010/07/fulser-kozmetikten-2-kisiye-hediye.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder